Är det dags att renovera badrummet?

Inredning kan vara en njutning och pina, beroende på hur väl du planerar i förväg. Vill du snygga till ditt badrum? Här kommer lite tips på saker att tänka på.

Stil

Hur vill du att ditt badrum ska se ut? Har du en smak som är väldigt modern, eller är det snarare en mer gammaldags känsla du vill åt? Vill du att det ska vara stilrent, eller gillar du en mer mysig och plottrig stil? Alla dessa frågor bör du tänka över noga innan du början införskaffa material och prylar. En väl planerad renovering tenderar att bli mycket bättre i slutändan. Då slipper du att göra om saker som går fel, och det tenderar att bli billigare på det viset också. För inspiration, kolla in på nätet.

Pris

Nästa sak är budgeten. Hur mycket har du råd att betala för ditt nya badrum? När du har tänkt ut vad du vill ha, kolla vad allt kostar och gör en genomtänkt budget. En stor del av budgeten avgörs om du planerar att göra jobbet själv, eller om du tänker anlita någon för bygget. Att anlita byggjobbare kan dessutom skilja sig i pris ganska drastiskt beroende på var du vänder dig.