Babystrumpor – världens bästa lilla present

Babysockor och strumpor kan vara det sötaste som finns. De är också en present som uppskattas av både bebisen och föräldrarna. Behovet är oändligt, speciellt när det lilla busfröet har lärt sig hur man sliter av dem och de hamnar lite överallt. Här får du tips på fina och användbara presenter som du kan handla på nätet till de allra minsta.

När bebisar upptäcker sina fötter

Vid två till fyra-månaders ålder börjar bebisar upptäcka var deras kropp finns i rymden, och blir då snabbt fascinerade av sina egna fötter. Detta blir ännu roligare för dem med roliga små sockor. Vissa småttingar har dock starka preferenser för material. Då får du helt enkelt prova sig fram till vad som funkar för just er. Du kan testa olika sockmodeller, som ankelsockor, halksockor samt mönstrade, randiga och enfärgade.

En gosig bästa vän

Många små barn har ofta ett gosedjur eller en snuttefilt som de gosar ned sig med när de ska sova. Barnet hittar mycket trygghet i sitt gosedjur, och det är därför viktigt för barnets utveckling. Ett hett tips är att köpa en dubbel uppsättning av favoriten, eftersom det lätt kan hända att den blir smutsig, eller försvinner. Se dock till att växla mellan de två identiska gosedjuren ofta, så båda luktar och känns likadant.