Fortsätt hålla hygienen på topp

Småbarnsåren kan vara en utmaning för föräldrar, speciellt under vinterhalvåret. Frånvaro från jobbet kan vara en riktig stressfaktor. Dessutom kan det ofta hända att hela familjen drabbas av sjukdom vilket kan vara jobbigt och påfrestande.

Att hålla en bra hygien hemma men även på jobbet eller i skolan kan förebygga smitta. Det är således viktigt att tvätta händerna ofta och med bra produkter för att säkra en god hygien som dessutom är mild mot huden.

Kraftfullt skydd – skonsamt mot huden

Många antibakteriella produkter kan innehålla ohälsosamma ingredienser. Dessutom torkar de ofta ut huden. Därför är det viktigt att välja alternativ med skonsamma ämnen som även kan ge huden näring.

Det finns produkter som har en kombination av olika örter med antibakteriella egenskaper och andra naturliga ämnen som är ekologiska och miljövänliga. Du kan på så sätt ta del av ett bra och väldoftande alternativ som kan skydda dig mot virus och bakterier. På nätet finns veganska produkter i form av spray och gel som erbjuder ett skydd och samtidigt återfuktar huden, klicka här.

Smidig att ta med

Du kan hitta praktiska flaskor som du enkelt kan ta med i väskan eller på resan. Med små gelflaskor eller handsprit kan du alltid ha en nära till hands.